0

Er bevinden zich nog geen producten in uw winkelwagen.

Patos

Wat is Patos?

Patos verkoopt onderdelen en gereedschappen voor allerlei toepassingen. Zo kunt u bij ons terecht voor uw accu gereedschap zoals boor-schroefmachines en verschillende soorten zagen. Ook hebben we elketrisch gereedschap in ons assortiment met haakse slijpmachines en diverse andere artikelen. Verder verkopen we machines voor in de natuur en tuin zoals bladblazers, heggenschaar en grasmaaiers. 

Showroom

In Nunspeet hebben we onze eigen showroom waar deze producten ook verkocht worden. U kunt tijdens de openingstijden terecht om de producten te komen bekijken en uw vragen aan de specialist te stellen. Wij kunnen u adviseren en helpen om de juiste keuzes te maken. 

Chat

Via de chat kunt u ook contact met onze specialist opnemen om u te laten adviseren over de producten.

Merken

Welke merken verkopen we?

We zijn dealer van diverse merken zoals:

 • Makita
  Makita is een marktleider in accu producten en brengt een aantal platformen op de markt waarvan het LXT 18 V platform het bekendste is. Met ruim 250 producten die allemaal werken op dezelfde 18 V accu (of twee) en met de introductie van het nieuwe XGT 40 V Max platform werkt Makita aan haar visie van een gereedschapswereld zonder snoeren of brandstof. Makita innoveert continu, met als leidraad dat nieuwe of verbeterde producten positief bijdragen aan een duurzame en leefbare samenleving.
   
 • Hikoki
  Met het sterke merk HiKOKI een vooraanstaande positie in op de markt van professioneel elektrisch gereedschap, zeker in Nederland waar de kwaliteit en het gebruiksgemak van de machines de basis zijn voor prettig werken, elke dag weer. 
   
 • Dolmar
  Dolmar heeft een traditie van kwaliteit. De producten voldoen vanzelfsprekend aan de laatste milieueisen, en lopen niet zelden daarop vooruit. Maar we doen niet moeilijk over techniek; gereedschap moet gewoon werken. Het is goed om te weten dat het er is, en in dienst staat van uw werkplezier. Natuurlijk zijn er machines met 4-takt. Dat is beter voor het mileu. En wordt de techniek ingezet om machine makkelijker te laten starten. Worden producten zo ontworpen dat ze gemakkelijker te onderhouden zijn, dat ze minder trillen. Want dat is beter voor uw gezondheid.
   
 • Kärcher
  Op professioneel vlak moeten vele reinigingstaken worden uitgevoerd waarbij uiteenlopende en individuele eisen gelden. Of het nu gaat om industrie, retail, de bouw, horeca, transport- en logistieke sector of agricultuur – Kärcher biedt altijd de juiste oplossing voor duurzaam en milieuvriendelijk reinigen. 
Laag 13